NEWS & UPDATES

COVERFOTO-.jpg

MONEY & THE MAN DEBUTEERT STORMACHTIG BIJ GOOMAH

29 januari 2020

Nieuwe avonturen van Henk Wesselink en Ymte Koekkoek! Het Zwolse garageblues-duo tekende onlangs bij Goomah Music en dat bleek ook meteen de gehoopte voorbode van nieuw ‘lawaai’ van de langharige wildemannen. Een mooie stap op weg naar de release van een tweede langspeler. De onstuimige zanger-gitarist en groovy drummer lanceren vandaag – geheel in lijn met de weersomstandigheden – hun eerste muziek bij het label: single Fiery Storm.

Kijk uit het raam en gooi die speakers aan voor een dubbel stormachtig en onheilspellend effect: “The sun’s going down, the ending is now…” brult frontman Henk Wesselink en hij maakt het leed, die dreiging tot in alle vezels voelbaar. Bovenal is Fiery Storm weer een heerlijk gejaagde bluesy garagerockstamper van het razende tweetal.

De single is ook het eerste geluid van het tweede album. Ymte en Henk namen die plaat op in een oud Chinees restaurant, in de winter voordat zo’n beetje de hele wereld in lockdown ging. Midden in de volgende lockdown bieden de Overijsselse mannen dankbaar perspectief: de tweede Money & The Man verschijnt in het najaar bij Goomah.

Bekijk het hele artikel:

https://nmth.nl/money-the-man-fiery-storm-goomah/?fbclid=IwAR2bPryT4due_CQiter3lgGNLPL81GfVU49p_yYe988zpJyRtjremXOXz8M

moneyandthemand-900x600-1.jpg

MONEY & THE MAN NIEUW BIJ GOOMAH MUSIC

26 november 2020

Dat er tijdens de coronacrisis ook nog positieve dingen gebeuren blijkt. Garage-rock duo Money & The Man tekent voor hun tweede album een platendeal bij Goomah Music.
Ymte en Henk van Money & The Man namen hun tweede album op in een oud Chinees restaurant in de winter voordat de wereld in lockdown ging. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan artwork en planning. De eerste single van het nieuwe album van Money & The Man zal medio januari 2021 verschijnen.
Goomah Music bracht reeds albums uit van o.a. Bökkers, Sticky Fingers, Paceshifters, The Grand East en PAUW.